Reklame:

Njoftim i OSHEE – Punime ne N/stacionin Plasmas, Ja zonat qe mbeten pa energji!

OSHEE Lushnje, njoftim të rëndësishëm.Si pas nje njoftimi te fundit nga OSHEE Lushnje behet e ditur se do te kete stakim te energjise elektrike ne disa zona ne qytet dhe ne fshatra.

Njoftim nga DTL Fier!
Ne N/stacionin Plasmas do te kryhen punime per zevendesimin e Thikes 35kV te Zbarrave. Keshtu qe do te kete stakim dhe tokezim te Linjes 35kV Plasmas – Lushnje vjeter dhe Plasmas – Hysgjokaj.
Ne daten 04/02/2020 nga ora 10:00’ deri ne oren 15:00’. N/stacionet Hysgjokaj, dhe Lushnje vjeter mbeten pa energji gjate kesaj kohe.
Fiderat e mbetur pa energji jane:
* Fid.1 Lu – zona Kasharaj – Hajdaraj.
* Fid.2 Lu – Zona Dushk
* Fid.5 Lu – Ujsjellsi qytet
* Fid.1H – Lagja Kupas
* Fid.2H – Zona Ballagat
* Fid.3H – Zona Zgjane.
* Fid.4H – Zona Hysgjokaj.