Reklame:

OSHEE Lushnje njoftim per nderprerje energjie, ja zonat qe preken

Njoftim nga Drejtoria e Tensionit te Larte per abonentet ne Lushnje.

Si pasoje e nje remonti te planifikuar do te stakohen dhe tokezohen celesat e Fiderave F3, F5 ne N/stacionin Plasmas Lushnje, ne daten 04/03/2020 nga ora 09:50’ deri ne oren 13:00’.
Numri i konsumatoreve qe mbeten pa energji eshte 3588
Fid 3P – Zona e Njesise Administrative Golem.
Fid. 5P – Zona e krahut te majte te autostrades Lushnje-Fier, Gorre, Pirre, Rrapez.