Reklame:

Njoftim i Postes Lushnje/ Pagesat e pensioneve do tju vijne ne shtepi

NJOFTIM ‼️
Stafi ynë në shërbimin tuaj.
Te gjithe pensionistet te mos paraqiten fizikisht prane Zyrave Postare te Filialit te Postes Lushnje per te terhequr pensionin. Punonjesit e postes do jua sjellin ate ne familje. 
Gjithashtu, tashme ju vijme ne ndihme edhe per pagesat e energjise elektrike, te ujit dhe telefonise duke mos dale nga banesa juaj.

Për çdo informacion ju lutem kontaktoni në numrat e mëposhtëm të telefonit ku do tju informojneë punonjësit të cilët janë pjesë e “Njësisë së përqëndruar të ankesave”:

0698506387 Lediola
0686817268 Erinda