Reklame:

Transporti me Greqine/ Alb-Trans njofton pasagjeret per udhetimet

Kompania Alb Trans nje nder kompanite e para ne transportin nderkombetare te udhetareve, pas rinisjes se udhetimeve me shtetin grek njofton te gjithe te interesuarit se udhetimi tashme do te kryehet pa nderruar autobusin ne kakavije.
Alb Trans ka marre te gjitha masat duke zbatuar me rigorizitet maksimal te gjitha protokollet nderkombetare kunder koronavirusit. Te gjithe autobuset e kompanise i nenshtrohen dezinfektimit nga çdo dite per te mos rrezikuar sigurine e asnje pasagjeri por edhe te stafit profesionist dhe te trainuar.

Per te gjithe personat qe do te udhetojne me Alb Trans, kompania do te vendose ne dispozicion edhe nje autobus te dyte duke filluar nga data 1 Korrik.