Reklame:

Njoftim punesimi/ Kerkohet elektromekanik dhe financier

Firma Zdrava kerkon per punesim nje elektromekanik te moshes mbi 25 vjec, preferohet me njohuri te mjaftueshme baze. Gjithashtu kerkohet edhe nje financier/e me experience 5 vjecare pune.

Kushtet dhe paga e punes jane te kenaqshme dhe ne varesi te performances.

Personat e interesuar te tel ne 0692044479.