Reklame:

Kontrolloni cilesine e mjaltit ne kete menyre

Mjalti jo cilesor dhe jo i paster eshte bere i zakonshem ne tregun tone, megjithese te gjithe e deshirojne mjaltin e bletes, te paster. Eshte e veshtire ta identifikosh mjaltin e mire, por ekzistojne disa menyra, me ndihmen e te cilave do ta dini çfare lloji te mjaltit keni blere.

KONTROLLOJENI ETIKETEN!

Do te befasoheshit se sa shume njerez nuk e shikojne fare etiketen e prodhimit qe e blejne. Kontrollojeni etiketen dhe listen e perberesve. Ndoshta prodhimi ka aditiv.

BLINI MJALTE TE KRISTALIZUAR!

Mjalti i kristalizuar eshte gjithmone i paster. Nese deshironi te jini te sigurt se keni blere mjalte te paster, menyra e vetme eshte te blini mjalte te kristalizuar.

TESTOJENI MJALTIN E BLERE!

Nese ne etikete shkruan se eshte i paster, ekzistojne menyra te thjeshta per ta vertetuar kete. Mjaltin e zhytni ne nje gote me uje te ftohte, nese mjalti nuk eshte i paster, ai do te zhytet ne fund te gotes me uje.