Marketing

Mënyrat dhe çmimet e reklamimit në agronews.al

 

Pagesa për çdo kategori kryhet nëpërmjet llogarisë paypal, një nga sistemet më të sigurta për blerjet në internet.

 

Për më tepër informacion mund të na kontaktoni në: [email protected]