Reklame:

Shitet magazine dy kateshe ne Lushnje

Shitet nje magazine 2 kateshe me siperfaqe kati 1070 m2 dhe siperfaqe trualli 3230 m2.

Magazina ndodhet tek ish Fabrika e Letres ne, Lushnje dhe ka dalje ne rrugen nacionale.

Me infrastrukture te plote, izolime, kanalizime, energji elektrike pa nderpreje me sistemin 20 kv si dhe uje te garantuar 24 ore. Objekti ka lartesi dhe konstrukt betoni per pesha te renda edhe ne katin e dyte.

CMIMI: I diskutueshem
Kontakt ne tel/ Whatsapp/Viber; +355 69 206 8229