Transporti me Greqine/ Alb-Trans njofton pasagjeret per udhetimet

Kompania Alb Trans nje nder kompanite e para ne transportin nderkombetare te udhetareve, pas rinisjes se udhetimeve me shtetin grek njofton te gjithe te interesuarit se udhetimi tashme do te kryehet pa nderruar autobusin ne kakavije. Alb Trans ka marre te gjitha masat duke zbatuar me rigorizitet maksimal te gjitha protokollet nderkombetare kunder koronavirusit. Te […]

Shitet magazine dy kateshe ne Lushnje

Shitet nje magazine 2 kateshe me siperfaqe kati 1070 m2 dhe siperfaqe trualli 3230 m2. Magazina ndodhet tek ish Fabrika e Letres ne, Lushnje dhe ka dalje ne rrugen nacionale. Me infrastrukture te plote, izolime, kanalizime, energji elektrike pa nderpreje me sistemin 20 kv si dhe uje te garantuar 24 ore. Objekti ka lartesi dhe […]

Njoftim i Postes Lushnje/ Pagesat e pensioneve do tju vijne ne shtepi

NJOFTIM ‼️ Stafi ynë në shërbimin tuaj. Te gjithe pensionistet te mos paraqiten fizikisht prane Zyrave Postare te Filialit te Postes Lushnje per te terhequr pensionin. Punonjesit e postes do jua sjellin ate ne familje.  Gjithashtu, tashme ju vijme ne ndihme edhe per pagesat e energjise elektrike, te ujit dhe telefonise duke mos dale nga banesa […]

OSHEE Lushnje njoftim per nderprerje energjie, ja zonat qe preken

Njoftim nga Drejtoria e Tensionit te Larte per abonentet ne Lushnje. Si pasoje e nje remonti te planifikuar do te stakohen dhe tokezohen celesat e Fiderave F3, F5 ne N/stacionin Plasmas Lushnje, ne daten 04/03/2020 nga ora 09:50’ deri ne oren 13:00’. Numri i konsumatoreve qe mbeten pa energji eshte 3588 Fid 3P – Zona […]

Njoftim i OSHEE – Punime ne N/stacionin Plasmas, Ja zonat qe mbeten pa energji!

Si pas nje njoftimi te fundit nga OSHEE Lushnje behet e ditur se do te kete stakim te energjise elektrike ne disa zona ne qytet dhe ne fshatra. Njoftim nga DTL Fier! Ne N/stacionin Plasmas do te kryhen punime per zevendesimin e Thikes 35kV te Zbarrave. Keshtu qe do te kete stakim dhe tokezim te […]

OSHEE: Njoftim per abonentet qe furnizohen nga nenstacioni Mertish!

Njoftim per abonentet qe furnizohen nga nenstacioni Mertish! Nga ana e drejtorise se tensionit te larte do te kryhen punime remonti ne nenstacionin Mertish ne daten 25.11.2019 nga ora 09:00 deri ne oren 14:00. N/stacioni Mertish mbetet pa energji gjate kesaj kohe. Fiderat: 9 M – zona e Remasit 10M – zona e Spolates 12M […]

Njoftim i Ujesjellesit Lushnje, spostohet orari i furnizimit me uje

Si pasoje e remonteve dhe stakimit te energjise elektrike nga ana e OSHEE-se , UKL nepermjet nje njoftimi ne rrjetin social facebook njofton abonentet e qytetit te Lushnjes se do te kete nje spostim te furnizimit me uje. Njoftimi i plote: Sipas njoftimit te OSHEE Lushnje per stakimin e energjise elektrike nga ora 08:00-16:00 (Stakimi […]

Njoftim – 21 Tetor, ceremoni perkujtimore ne nderim te “Martireve te Demokracise”

Me rastin e 76 vjetorit te Masakres se Matjanit ne dt 21 tetor, diten e hene, ora 11, ne Varrezat ku prehen eshtrat e Deshmoreve Nacionaliste, do te organizohet nje ceremoni perkujtimore ne nderim te “Martireve te Demokracise”. Ftohen te marin pjese qytetaret patriote dhe dashamires te vepres dhe idealeve te tyre per Liri dhe […]

Njoftim i UKL – Nis furnizimi me uje i qytetit

Ujesjelles Kanalizime Lushnje sh.a. njofton te gjithe abonentet e qytetit te Lushnjes se eshte kryer ne kohe rekord defekti i rende i linjes kryesore te nga Konjati dhe tashme ka nisur furnizimi me uje ne qytet. Me poshte keni njoftimin e plote: Njoftim! Ka filluar shperndarja per abonentet e qytetit. Aktualisht po furnizohet zona e […]