Reklame:

Njoftim i OST – Nderprerje energjie ne disa zona ne Lushnje

Njoftim nga Drejtoria e Tensionit te Larte Jugperendim ku si pasoje e nje remonti do te mbeten disa zona pa energji elektrike.
Stakim dhe tokezim te Zbarrave 35kV ne N/stacionin Lushnje e vjeter, Stakim dhe tokezim te Linjes 35kV L30 – 10 Plasmas – Lushnje, per zevendesimin e Thikes ne N/stacionin Lushnje e vjeter, ne daten 07/10/2020 nga ora 10:00’ deri ne oren 16:00’.
Pa energji gjate kesaj kohe mbetet N/stacioni Lushnje.
Numri i konsumatoreve qe mbeten pa energji : 3084 Abonente.
Fidera pa energji :
Fid. 1 – Zona Hajdaraj Kasharaj Shegas
Fid. 2 – Zona e Nj.Ad. Dushk
Fid. 5 – Ujesjellesi Lushnje