Reklame:

Subvencionet ne Bujqesi/ NOA Lushnje ofron aplikim falas per fermeret!

Fermerë! Aplikimet per te perfituar prej skemave te Subvencioneve 2021 fillojne me date 24 Mars! Ju ftojmë të paraqiteni në zyren e NOA-s ne Lushnje dhe të aplikoni FALAS!

Eshte me rendesi te vleresoni aplikimet ne ditet e para, per me shume shance per te qene fitues.

NOA këshillon dhe financon Agrobiznesin!