Reklame:

Kontrabanda e ngjalave te qelqit/ Europol: Tregtia kap vleren 3 miliarde euro!

Gjatë vitit të kaluar, Europol ka konfiskuar rreth 6 ton ngjala qelqi. “Operacioni liqeni” ka përfshirë 10 shtete të ndryshme, mes të cilave edhe Shqipëria. Vendet e tjera të përfshira janë: Bullgaria, Hungaria Çekia, Franca, Gjermania, Maqedonia e Veriut, Portugalia, Spanja dhe Zvicra.