Reklame:

Transporti me Greqine/ Alb-Trans njofton nisjen e udhetimeve nga 1 Korriku

Pas vendimit nga Bashkimi Europian per hapjen e kufijve tokesore me shtetet e tjera ku perfshihet edhe vendi yne kompania Alb Trans ka njoftuar nisjen e transportit te udhetareve me greqine nga data 1 korrik 2020.

Te nderuar klient.
Me kenaqesi ju njoftojme qe duke filluar nga data 01/07/2020 Linja Tirane- Athine -Tirane do te rikthehet cdo dite me dy orare .
Ofrojme maksimumin qe ju te keni nje udhetim sa me komod dhe te sigurt, duke u bazuar ne te gjithe kushtet dhe rregullat qe jane vene nga Ministria e Shendetesise.
Nisje nga Tirana : cdo dite ne oren 05:30 dhe 15:30
Nisje nga Athine : cdo dite ne oren 08:00 dhe 20:00.
Per cdo paqartesi mos hezitoni te na kontaktoni ne Fb, Instagram, email dhe ne nr e meposhtem.

ALBTRANS Tirane :
Tel: 0694004075
Tel: 0694004079

ALBTRANS Athine :
Tel: 2105202185
Tel: 6980150255

Alb Trans,
Ju falenderon qe jeni pjese e jona.