Reklame:

Demokratet Lushnjare neser votojne kandidatet e tyre per deputet!

Partia Demokratike dega Lushnje ka publikuar listen e 14 kandidateve per deputete te cilet do ti nenshtrohen procesit te votimit nga anetaresia. Kryetari i saj Sajmir Korreshi ka publikuar udhezimet per kete proces dhe gjithçka duhet te dine anetaret e PD-se. Lista eshte interesante dhe ka frymemarrje me elemente te rinj.

Me vendim te Komisionit te Vleresimit te Kandidateve, lista e kandidateve qe sipas nenit 62 te Statutit te PDSH permbushin te gjithe elementet e nevojshem per ecurine ne karriere, per perfaqesim politik te Partise Demokraike, ne nivel qendor apo lokal, qe kalojne fazen e dyte dhe I NENSHTROHEN KONSULTIMIT ME ANTARESINE, ne Degen Lushnje, Qarku Fier, eshte si me poshte:

1. AFRIM KOKLA
2. ALVIN GJATA
3. EDUART TASHI
4. ELTON BANO
5. ERISELDA PRISHTA
6. FOGERT HOXHA
7. GAZMENT KODUZI
8. HEKURAN KORRESHI
9. INDRIT SEFA
10. JAKUP BEQIRI
11. KLEMENT ÇELA
12. NDRIÇIM BALI
13. NEVILA BAMI
14. YLLI ZDRAVA