Reklame:

Subvencionet ne bujqesi/ Mungesa e sistemit krijon radhe ne zyrat e AREB!

Ka krijuar nje ngerc situata e mungeses se sistemit te aplikimit elektronik te fermereve dhe blegtoreve per subvencionet 2022!
Fermeret jane dyndur ne zyrat e AREB per te aplikuar ashtu si ishte lajmeruar nga ana e AZHBR-se, por fatkeqesisht dita e pare ka nisur pak ters pasi nuk ka patur sistem.

Eltinor Mahmutaj Drejtori i Agjensise Rajonale te Ekstensionit Bujqesor (AREB) sqaron qytetaret per vazhdimesine e procesit te aplikimit per subvencionet ne bujqesi per vitin 2022!

Ndiqni intervisten e plote: