Raporti/ 10 % e shqiptareve nuk kane akses ne burime uji te sigurta

Sa njerëz kanë qasje në ujë të pastër dhe të sigurt? Nga e marrin atë dhe sa paguajnë për të? Një hartë e re nga The Independent, me të dhënat nga Organizata Botërore e Shëndetit / Programi i Monitorimit të Përbashkët të UNICEF-it, jep të dhëna për ujin e pijshëm nga 17 vitet e fundit […]

Nis asfaltimi i rruges Agim-Babunje

Ka filluar tashmë puna për asfaltimin e rrugës Agim – Babunjë. Rruga ka një gjatësi prej  4,35 km dhe lidh dy zona bujqësore të Fierit dhe Divjakës. Pas kryerjes së analizat teknike lidhur me punimet e kryera për nënshtresat, kanë përfunduar ndaj tashmë ka filluar puna për paketat asfaltike. Qeveria shqiptare e ka kryer këtë […]