Antibiotiku natyror qe lufton alergjite dhe vret viruset

Mjalti dhe hudhra kanë veti të fuqishme antibiotike që konsolidojnë sistemin tuaj imunitar. Nga njëra anë, përfitimet e mjaltit me ujë të nxehtë përfshin dëbimin e të gjitha toksinave nga trupi juaj dhe nga ana tjetër, hudhra njihet që është një ushqyese me shumë më pak kalori. Cilat janë përfitimet e mjaltit dhe hudhrës? Ushqen […]

Rigoni – antibiotiku me i forte natyral

Rigoni eshte bime mesdhetare, e cila vleresohet te jete njera nder bimet me sheruese ne bote. Vaji i rigonit eshte shume i çmuar, qe merret nga te gjitha llojet e bimes se origanos permes nje procesi te veçante te destiluar, ne menyre qe te mos humbase perberesit sherues. Perberesit sherues te vajit te rigonit. Perberesi […]

Shafran me mjalte, antibiotiku natyral me i fuqishem

Përderisa antibiotikët konvencionalë janë duke u përdorur së tepërti, ilaçet natyrale si mjalti dhe shafrani janë tejet fitimprurës dhe e përmirësojnë shëndetin në shumë mënyra. Mjalti në mënyrë efektive i lufton infeksionet pa shkaktuar baktere rezistente, ndryshe prej antibiotikëve konvencional. Një studim i publikuar në revistën ‘European Journal of Clinical Microbiology and Infectious Diseases’ ka […]