Çdo shqiptar tani është automatikisht 1300 euro më i pasur (në letra)!

Me shifrën e re të popullsisë, prej 2.4 milionë banorësh, treguesi për frymë automatikisht shkon në 963 mijë lekë për frymë, me një rritje prej 13%, ose rreth 133 mijë lekë (1300 euro) më shumë për banor. Rënia e popullsisë pritet që të përmirësojë automatikisht një nga treguesit që Shqipëria e ka pasur më të […]

Interneti nga celularet – Çdo shqiptar konsumon 3 GB ne muaj

Çdo shqiptar konsumon afërsisht 3 GB (gigabyte) internet çdo muaj me telefonin e tij celular. Të dhënat nga Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare tregojnë se përdorimi i internetit me brez të gjerë nga rrjetet celulare po rritet me ritme të shpejtë. Sipas statistikave të tremujorit të dytë të këtij viti, konsumi mesatar i internetit […]