Pezullohet mesimi ne gjithe vendin, rifillon ne daten 2 dhjetor!

Ministria e Arsimit ka njoftuar se për shkak të situatës së rëndë të termetit dhe lekundjeve te vazhdueshme qe po shoqerojne vendin tone, mesimi do te nderpritet edhe diten e neserme me 27 nentor. Po sipas njoftimit te ministrise se arsimit mesimi do te filloje te henen me date 2 dhjetor.