Bordi i Autoritetit te Konkurrences voton kunder gjobes per tregtaret e miellit

Shqipëria është përballur me një valë rritjesh çmimesh, veçanërisht në grupin e ushqimeve. Gjatë muajit shtator, çmimi i bukës masive pësoi një rritje prej 20 lekësh pothuajse në të gjithë vendin. Autoriteti i Konkurrencës njoftoi të mërkurën se një propozim i sekretariatit për të gjobitur kompanitë kryesore të prodhimit dhe tregtimit të miellit në Shqipëri […]

Hetimi ne tregun e miellit, Konkurrenca ndryshon periudhen, do perfshihet edhe viti 2017

Autoriteti i Konkurrencës ka ndryshuar vendimin e saj lidhur me hetimin e thelluar në tregun e importit të grurit dhe prodhimit të miellit ku përfshihen disa operatorë të tregut. Në një sqarim të detajuar mbi këtë vendim AK nënvizon se dy janë arsyet e para që në treg ka pasur shit-blerje të kompanive dhe e […]