Pesticidet natyrore, 10 bimet dhe menyra per krijimin ne shtepi

Njerëzimi gjithnjë dhe më tepër po e ndien ndotjen e mjedisit ku jeton dhe pasojat e saj. Popullata sot është gjithnjë dhe më e madhe dhe nevojat për ushqim po zmadhohen gjithnjë dhe më shumë, kurse kjo sigurohet nga bujqësia ku si degë e zhvillimit të deritanishëm të mbrojtjes së kulturave bujqësore nga sëmundjet dhe […]

Risia, lule kokeposhte per arredimin e shtepise tuaj

Një dizajner britanik ka shpikur një mënyrë të re për të kultivuar erëzat brenda kuzhinës, mjafton të zgjasësh krahun lart për t’i kapur. Vazo të kthyera me kokë poshtë, brenda të cilave rritet borziloku apo mentja. Vazoja ka një lloj tape që pengon ujin të rrjedhë jashtë saj, kur bima ujitet. Vazoja është e pajisur […]