Modeli ekonomik ‘drogë-beton’ mbërrin në udhëkryq

Kriza aktuale në kursin e këmbimit është një reflektim i krizës jetëgjatë morale të shoqërisë shqiptare. Ndërsa thesi i parave me prejardhje të dyshimtë duket se nuk ka mbarim, vendi gjendet përballë një dileme historike, nga e cila, dukshëm nuk ka zgjidhje të lehta. Banka e Shqipërisë njoftoi se ka blerë deri më tani 120 […]

Basha ne Devoll per programin ekonomik: Premton 100 mln euro subvencione per fermeret!

Subvencionimi i fermereve eshte kthyer ne nje debat te gjere dhe çdo dite e me shume po kthehet ne nje kauze per opoziten dhe kryetarin e saj Lulzim Basha. Nga Progri i Devollit z. Basha deklaroi 100 mil euro subvencionim per bujqesine e harruar. Po keshtu z. Basha premtoi edhe garanci per shitje te prodhimeve […]