Ftesë për ofertë/ Blerje dhe montim kënd lojrash për fëmijë

Organizata Horizont EU po zbaton në qytetin e Lushnjës projektin “Rinia si faktor ndryshimi në realitetin mjedisor dhe sportiv” në kuadër të Programit Rajonal mbi Demokracinë Vendore në Ballkanin Perëndimor 2 (ReLOaD2), i cili financohet nga Bashkimi Evropian dhe zbatohet nga Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP), duke mbështetur bashkitë në zhvillimin e […]

Kujdes! ISHMT: Monitoruesi dixhital per femije perben rrezik potencial zjarri

Inspektorati Shtetëror i Mbikëqyrjes së Tregut, në kuadër të monitorimit të sigurisë konsumatore, ka bërë me dije se është konstatuar një produkt i cili nuk përmbush standardet në treg dhe që është i dëmshëm. Bëhet fjalë për një produkt për fëmijë, konkretisht monitorues dixhital për bebe, kompania e prodhimit të së cilës do të tërheqë […]

UNICEF: 59 milione femije ne emergjence humane

 Një fëmijë në katër në planet jeton në vende me luftë ose janë të prekur nga katastrofat natyrore. Asnjëherë moshat fëmijërore nuk janë prekur kaq shumë dhe UNICEF po përgatitet kërkojë fondin më të madh ndonjëherë, 4,2 miliardë dollarë deri në vitin 2020. Ky është apeli më i madh i bërë ndonjëherë për donatorët, thënë […]

OBSH: Plan vaksinimi per 300 milione femije ne vendet e varfra dhe ne zhvillim

Mes viteve 2021-2025, rreth 300 milionë fëmijë do të vaksinohen në të gjithë botën në vendet në zhvillim. Programi ambicioz është nga GAVI, thënë ndryshe Aleanca për Vaksinat, që ka grumbulluar një fond për këtë plan me të paktën 7,4 miliardë dollarë. OBSH, UNICEF si dhe individë privatë, qeveritë e vendeve në zhvillim do të […]