Arra e Kuqe dhe kultivimi i saj

Ata që për herë të parë e shohin arrën e kuqe mund të mendojnë për një produkt normal të ngjyrosur ose jo natyrale. Arra e kuqe është krejtësisht natyrale. I vetmi ndryshim nga arra normale është se membrana e brendshme është e kuqe. Vendi i lindjes së saj  konsiderohet të jenë vendet përreth luginës së lumit […]