Siguria ne Lushnje/ Këshilli Vendor i Sigurisë Publike zhvillon takimin e radhës

Ditën e sotme në sallën e Këshillit Bashkiak Lushjne u zhvillua takimi i radhës i “Këshillit Vendor për Sigurinë Publike”.  KVSP ka si qëllim vënien në lëvizje të të gjithë aktorëve vendorë për të trajtuar së bashku çështjet që lidhen me kriminalitetin, dhunën në familje si dhe çështje të tjera që lidhen me sigurinë publike. […]

Vijon aksioni i sigurise ushqimore – AKU bllokon lokalin

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka bllokuar një sërë produktesh si qumësht, ujë, pije freskuese, ketchup dhe majonezë në Durrës dhe Tirane. Drejtoria Rajonale e AKU në Durrës ka konstatuar se produktet  kishin mungesë etikete në gjuhën shqipe. 1.Drejtoria Rajonale e AKU Tiranë në bashkëpunim me Sektorin e Krimit Ekonomik ushtruan kontroll në subjektin “Lulzim Hajdini” […]