Specialisti Pilku keshillon fermeret: Mos perdorni preparate te grupit “dithiocarbamates” – Nuk lejohen ne BE, demton eksportet

Monitorimi i produkteve bujqesore Made in Albania ka nje rritje nga strukturat pergjegjese te BE-se por edhe nga konsumatoret e tjere jashte tregut Europian. Nisur nga ky shqetesim specialisti i bujqesise Ilir Pilku terheq vemendjen e fermereve duke i keshilluar te jene te kujdesshem. KESHILLIM BUJQESOR.  Per te gjithe fermeret e serrave, ju lutemi mos […]

Policia keshillon qytetaret te qendrojne ne banese!

Në kuadër të masave shtesë për parandalimin e përhapjes së COVID-19 Policia e Shtetit u ka kërkuar të gjithë personave te zbatojne me perpikmeri oraret e levizjes dhe te shmangin daljet e shpeshta. Gjithashtu nje thirrje te vecante, si me te rrezikuarit, pensionistët në zonat urbane e rurale, në qendra të njësive administrative të mos […]