150 organizata, leter Kryeministrit Rama – “Ndaloni projektet e HEC-eve ne Vjose”

Në Ditën Botërore të Lumenjve 150 organizata kombëtare dhe ndërkombëtare mjedisore i kërkuan qeverisë shqiptare mbrojtjen e Lumit Vjosa nga digat e hidrocentraleve. Në një Letër drejtuar Kryemistrit shqiptar Edi Rama organizatat shprehen se “zhvillimi i hidrocentraleve në Vjosë vazhdon të mbështetet nga Qeveria Shqiptare pavarësisht gjithë gjetjeve shkencore që konfirmojnë vlerën e ruajtjes së […]

Fermerë, grumbullues dhe agropërpunues deklaratë kryeministrit!

Fermerë, grumbullues dhe agropërpunues deklaratë kryeministrit!

Partia Agrare Ambientaliste mblodhi sot një  grup fermerësh, agropërpunues, exportues dhe grumbullues të produkteve bujqësore. Ndryshimet në paketën fiskale 2019 lidhur me TVSH-në penalizojnë exportin dhe favorizojne produktet e huaja në çdo aspekt duke vënë në pozita të vështira prodhuesit vendas dhe fermerët.  Agron Duka kr I PAA u ka kerkuar pjesëmarrësve ne takim të […]