Furnizimi me uje, ne disa zona vetem 56 % e popullsise arrin te marre kete sherbim

Teksa për një pjesë të mirë të vendit problem është uji me orar në disa zona të tjera furnizimi me ujë si shërbim nuk ekziston. Të dhënat e fundit të Entit Rregullator të Ujit tregojnë se nga ndarja me tre grupe e ujësjellësve treguesi i mbulimit me këtë shërbim varion nga 83 për qind e […]

COVID-19/ New York nis te marre fryme, Spitalet po i kthehen normalitetit

Shteti i New York-ut duket se po çlirohet nga makthi i koronavirusi duke patur nje numer teper te ule te viktimava diten e sotme. Gjithashtu edhe gjendja e spitaleve po kthehet ne normalitet. Spitali i përkohshëm i Ushtrisë amerikane në Qendrën Jacob K. Javits në Manhattanin perëndimor është mbyllur të Premten pas trajtimit të afro […]

Arsyet pse spirulina duhet marre perdite!

1 – Spirulina është anti-kancer, lufon shumë sëmundje, duke qënë një antioksidant i fuqishëm. Lufton aneminë, forcon sistemin imunitar. I kthen gjallërinë organizmit. 2 – Burimi i njohur me vitamina B12. Vitamina B12 është esenciale për metabolizmin e cdo qelizë të trupit, prodhimin e qelizave të kuqe të gjakut dhe zhvillimin e indeve nervore të […]