Perzgjedhja e plasmasit te duhur per mbjelljen e kulturave bujqesore!

Mësoni se cilat janë dallimet, përparësitë dhe mangësitë e përdorimit të plasit të bardhe, bardhezi, të zi, të tejdukshem, plasmas me ngjyrë si edhe plasmasi ngjyrë argjendi të ndritshme dhe përzgjidhni ngjyrën përkatëse të plasmasit për rritjen e drejtë të kulturave tuaja, por edhe për parandalim të suksesshëm të barërave të këqija. Plasmaset e tejdukshem […]

Turqia thyen rekordin boteror per mbjelljen e fidaneve per 1 ore!

Turqia ka thyer një rekord të ri botëror për mbjelljen e më shumë fidanëve në një orë, njoftoi të një zyrtar i Guinness World Record. Rekordi erdhi gjatë fushatës masive të mbjelljes së pemëve në vend ditën e hënë kur u mbollën 11 milionë fidane në të gjithë vendin. “Unë me këtë zyrtarisht aprovoj që […]