Horizont EU mbyll me sukses projektin ne rajonin nr 4

Nderhyrja ne infrasktrukture dhe permiresimi i cilesise se kalimit te kohes se lire per bllokun e banimit parafabrikat te rajonit nr 4 nga Horizont EU u permbyll sot me dy objekte te fundit kendi i lojerave per femije dhe fusha e ping – pongut per te rinj, Perfundon keshtu investimi ne kuader te projektit “Rinia […]

Transparenca ne shifra mbyll çdo diskutim ne Kosove

Jo vetem demshperblim per fermeret e demtuar nga bresheri ne Kosove por edhe transparence per vlerat financiare. Komuna e Rahovecit, kryeson listen me vleren 660.275,00€ që ka përfituar për dëmshpërblim nga breshri! Informacionin e ka dhene Kryetari i Komunes se Rahovecit Smaijl Latifi i cili jua ka percjelle fermereve te zones se tij. Ja cfare […]

Shtetrrethimi/ Shqiperia mbyll te gjithe lokalet, restorantet e fast food-et deri ne 3 prill

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se është urdhëruar mbyllja e të gjitha kafeneve, restoranteve, lokaleve e fast food-eve, në mbarë vendin deri më 3 prill, si masë shtrënguese për ngadalësimin e përhapjes së koronavirusit. Në urdhrin e Ministrisë, sqarohet se përjashtohet nga ky vendim vetëm shërbimi në banesë, i cili duhet të kryhet duke respektuar […]

Siguria ushqimore – AKU mbyll per here te dyte aktivitetin e nje punishte qe prodhonte pije te ndryshme

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit njoftoi se gjatë një kontrolli nga ana e Drejtorisë Rajonale të AKU në qytetin e Shkodrës, se në një subjekt me aktivitet “Prodhim pije alkoolike dhe joalkoolike” të cilit i ishte mbyllur veprimtaria gjatë një kontrolli të mëparshëm, rezultoi se ky i fundit vazhdonte aktivitetin e tij. Sipas njoftimit, në prani të strukturave përkatëse, […]