“Valtra H202” – Traktori i pare te cilit nuk i nevojitet shoferi!

Valtra H202 është traktori i parë të cilit nuk i nevojitet shofer.  Rritja e produktivitetit dhe efikasitetit si dhe zvogëlimi i mundit të njeriut eshte bere trend global, prandaj gjithnje e më shumë prodhuesit kërkojnë vazhdimisht dhe japin zgjidhje, përkatësisht automjete ku roli i shoferit është gjithnjë dhe më i vogël. Në automjetet rrugore dhe […]

The Guardian: Nevojitet ndryshim radikal per te siguruar qe fermat te prodhojne ushqim te shendetshem

Një raport i qeverisë tregon se si industria e pesticideve i jep përparësi fitimit mbi shëndetin tonë dhe planetin. Nje transformim i thellë ekologjik i ushqimit dhe bujqësisë është i arritshëm, i dëshirueshëm dhe urgjentisht i nevojshëm. Deputetet e BE-se duhet te reagojne. Ky është një mesazh që vjen me zë të lartë dhe të qartë nga […]