Divjake: Punonjesit e pastrimit bejne diferencimin e mbetjeve ne plazh!

Punonjësit e pastrimit të Bashkisë Divjakë, bëjnë diferencimin e mbetjeve në mes të rërës! Derdhin koshat ne mes te plazhit dhe bëjnë seleksionimin e atyre duke larguar plastiken dhe letren dhe duke groposur ne rere mbetjet organike.  Nje praktike e pa tolerueshme e ndodhur ne mes te sezonit turistik. Ne nje kohe kur te gjithe […]

Dita Boterore e Pastrimit, Aksion ne Lushnje

Te gjithe drejtuesit e institucioneve te pushtetit lokal dhe te njesive administrative, nxenes te shkollave dhe vullnetare, me rastin e Dites Boterore te Pastrimit kane marre pjese ne nje aksion pastrimi te mbeturinave te hedhura vend e pa vend ne mjedis. Ky aksion ka per qellim sensibilizimin e pergjithshem te qytetareve, por edhe perfshirjen e […]