Psikologet/ Ja pse njerezit refuzojne distancimin social!

Megjithë paralajmërimet urgjente nga autoritetet e besueshme të kujdesit shëndetësor, bllokimet në qytetet kryesore dhe ligjet e miratuara për të zbatuar distancimin shoqëror, shumë njerëz ende nuk i marrin këto masa seriozisht. Çfarë fshihet pas kësaj mospërputhjeje në dukje të paqartë? Ekzistojnë disa faktorë të larmishëm kur bëhet fjalë për vendimin për të injoruar paralajmërimet […]

Psikologu qe po zhvillon biznesin e kermillit

Ervin Hajdaraga është i riu nga Tirana me profesion psikolog në QSUT, por me një pasion të madh për sipërmarrjen. Sipërmarrja që ai ka zgjedhur të investojë nuk është e zakontë për vendin tonë. Vetëm pak herë mund të kemi dëgjuar për një fermë kërmijsh. Tashmë kjo fermë është bërë pjesë e pandshme e jetës […]