FAO/ Prodhimi bujqesor ne Shqipëri ka kosto 38% me te larta se mesatarja rajonale!

Para pak ditësh Autoriteti Konkurrencës vuri nën hetim paraprak në tregun e importit dhe shitjes me shumicë të plehrave kimike dhe inputeve bujqësore pasi në mënyrë të koordinuar kishin fiksuar çmimet duke i lëne ato në nivele të larta. Fermerët në zonat prodhuese të vendit katër vitet e fundit kanë shprehur shqetësime për rritjen e […]

Fier: Hapet zyra Rajonale e Komisionerit per Mbrojtjen nga Diskriminimi

Diten e djeshme ka hapur dyert zyra Rajonale e Komisionerit për Mbrojtjen nga Diskriminimi, prane sporteleve te ADISA-s ne bashkine e Fierit. Në ceremoninë e hapjes, krahas Komisionerit Robert Gajdja, Prefektit të Qarkut Fier, Baki Bala, ishte dhe zv/kryetarja e bashkisë Fier, Enkelejda Peshkëpia si dhe perfaqesues te OJF-ve dhe Shoqerise Civile. Kjo zyrë e […]