Koshat dhe stolat në shkolla, të rëndësishme për mbrojtjen e mjedisit!

Vendosja e koshave dhe stolave në shkollat Allkaj dhe Bubullimë ishin aktivitetet përmbyllëse që bëmë së bashku me nxënësit e mësuesit si dhe me shkollën “Rrapi Mertiri” Toshkez ku u mbollën fidanët dekorativë pjese e projektit “Nxitja e te rinjve per perdorimin e Medias Sociale dhe vullnetarizmit per nje mjedis te qendrueshem”, projekt i financuar nga […]

Bletet shpallen zyrtarisht si “Qeniet me te rendesishme ne toke”

Në një takim të Royal Geographic Society të Londrës, Instituti Earthwatch shpalli bletët speciet më të paçmueshme në këtë planet. Dhe së bashku me të vjen edhe pjesa shqetësuese pasi nëse bletët do të zhdukeshin sot, njerëzimit do t’i vinte fundi shumë shpejt! Shkencëtarët dhe ekspertët e jetës së egër kanë shtuar bletët në listën […]