Specialisti Pilku/ Sektori i tregut bujqesor e ka domosdoshmeri sistemin e informimit te çmimeve

Mungesa e nje sistemi çmimesh tregu (Market Information System) ka sjelle nje destabilitet ne çmimet e tregut shqiptar, rol qe mund ta udhehiqnin 12 tregjet rajonale te investuara nga WB. Ishim te gjithe ne, qe para 4 javesh shikuam sasi te medha kastraveci duke u hedhur ne kanal ose tregtuar me 10 lek/kg, nderkohe çmimet […]

Punimet per sistemin e ujesjellesit vazhdojne edhe ne karantine

Kompania Adriatik po shfrytezon karantinen per te kryer punimet ne reabilitimin e sistemit te furnizimit me uje te qytetareve. E shtrire ne zona te ndryshme te qytetit kompania ka hapur disa fronte pune per te shfrytezuar situaten e krijuar nga Covid-19. Megjithe perpjekjet per te kapur afatin dhe ritmet e punimeve vihet re nje fenomen […]