Rinia e do dhe e mbron mjedisin/Vijojne oret edukative me nxenesit e shkolles “Skender Libohova”

Në dt 24 maj ora 13:30 në ambjentet e shkollës 9-te vjecare “Skender Libohova”, u realizua ora e dyte e edukimit e ndergjegjesimit me nxenesit e kl 6-te B te kesaj shkolle. 27 nxenes te pranishem prej te cileve 14 vajza dhe 13 djem u bëne me dije rreth projektit “Rinia si faktor ndryshimi ne […]

COVID-19/ Doktor Skender Myrtezani shpjegon situaten e virusit ne SHBA

Skender Myrtezani eshte nje mjek i njohur dhe pedagog qe jeton ne New York. Keto dite qyteti i New York po perjeton nje situate teper te renduar dhe agresive ne aspektin shendetesor nga Covid – 19. Ne nje interviste te dhene per Klan Maqedonia dr. Myrtezani shpjegon situaten dhe masat qe po merren nga autoritetet […]