“Nxitja e te rinjve per perdorimin e Medias Sociale dhe vullnetarizmit per nje mjedis te qendrueshem”/HEU takim me nxenesit ne Allkaj

Në datën 11 tetor ora 11:00 në ambjentet e Shkollës “Allkaj” u bë prezantimi i projektit “Nxitja e te rinjve per perdorimin e Medias Sociale dhe vullnetarizmit per nje mjedis te qendrueshem”, projekt i financuar nga  Agjencia për Mbështetjen e Shoqërisë Civile (AMSHC). Në takim merrnin pjesë nxënës të klasave te 10-ta, 11-ta dhe 12 […]

Si behet distanca sociale gjate epidemise se koronavirusit?!

Dr Ranj Singh është një Konsulent NHS, Mjek i Urgjencës Pediatrike dhe prezantues në Mbretërinë e Bashkuar. Koronavirusi është një krizë globale, dhe situata po ndryshon çdo ditë. Unë nuk mendoj se kam përjetuar ndonjëherë diçka si kjo në karrierën time, përfshirë këtu edhe kur u godit pandemia e gripit të derrit në 2009. Në të gjithë botën, […]