Siguria ne Lushnje/ Këshilli Vendor i Sigurisë Publike zhvillon takimin e radhës

Ditën e sotme në sallën e Këshillit Bashkiak Lushjne u zhvillua takimi i radhës i “Këshillit Vendor për Sigurinë Publike”.  KVSP ka si qëllim vënien në lëvizje të të gjithë aktorëve vendorë për të trajtuar së bashku çështjet që lidhen me kriminalitetin, dhunën në familje si dhe çështje të tjera që lidhen me sigurinë publike. […]

Lushnje: Zhvillohet takimi i Keshillit Vendor per Sigurine Publike

Diten e sotme në sallën e këshillit Bashkiak Lushje u zhvillua takimi i “Këshillit Vendor për Sigurinë Publike”, krijimi i të cilit bazohet në ligjin “Për vetëqeverisjen vendore”, me mbështetjen e OSBE-së. “Këshilli Vendor për Sigurinë Publike” ka zhvilluar mbledhjen e tij te dyte qe nga krijimi vitin e shkuar. Ky keshill ka si qëllim […]