Reklame:

Njoftim – 21 Tetor, ceremoni perkujtimore ne nderim te “Martireve te Demokracise”

Me rastin e 76 vjetorit te Masakres se Matjanit ne dt 21 tetor, diten e hene, ora 11, ne Varrezat ku prehen eshtrat e Deshmoreve Nacionaliste, do te organizohet nje ceremoni perkujtimore ne nderim te “Martireve te Demokracise”.

Ftohen te marin pjese qytetaret patriote dhe dashamires te vepres dhe idealeve te tyre per Liri dhe Demokraci, por qe u ekzekutuan pabesisht nga kriminelet e kuq!

Ceremonia zhvillohet te Varrezat e Deshmoreve Nacionaliste, Lushnje. Pjesmarrja Ju nderon.