Politikat bujqesore dhe ndryshimet e ligjit per subvencionim te fermereve apo sektorit te bujqesise

Politikat bujqesore dhe ndryshimet e ligjit per subvencionim te fermereve apo sektorit te bujqesise

Politikat bujqesore dhe ndryshimet e ligjit per subvencionim te fermereve apo sektorit te bujqesise kane vene ne siklet specialistet dhe investitoret e ndryshem. Me te paqarte jane fermeret dhe shprehin rezerva per ndryshimet te cilat gjithsesi nuk do te jene ne favor te tyre. Eduart Sharka, jurist dhe financier me eksperience, vecanerisht ne sektorin e […]