Hani 2 kumbulla ne dite dhe ndryshimi eshte i pabesueshem

Kumbulla eshte nje zgjedhje e pashmangshme e çdo amvise per te pergatitur ushqim per dimer, dhe perveç se jane me te perdorura per pergatitjen e gjalpe dhe marmelatave, sigurisht eshte e keshillueshme per t’i ngrene edhe te fresketa. Kjo pasi kumbulla permban vitamine C (5 deri 8 mg per 100 g, ne varesi te llojit), […]