Ambasada SHBA-se, ekspertize ligjore online per kontrollin e eksportit dhe sigurimin e kufijve

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, në Tiranë, vazhdon të punojë me Autoritetin Shqiptar të Kontrollit Shtetëror të Eksporteve, duke respektuar masat e distancimit social, kundër COVID-19. “Pavarësisht masave të distancimit social, Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, në Tiranë, nëpërmjet programit të saj për Kontrollin e Eksportit dhe Sigurimin e Kufijve (EXBS), […]

Ambasada USA monitoron ligjin anti KÇK!

Paketa anti-KÇK e miratuar së fundmi nga qeveria shqiptare, e cila parashikon një luftë më të fortë kundër krimit të organizuar dhe parave të tyre, ka marrë së fundmi dhe mbështetjen e Shteteve të Bashkuara te Amerikes. Përmes nje deklarate për shtyp te Ambasades ne Tirane, SHBA  shprehet se mbështesin aktin normativ, të miratuar në […]