Dafina ne vaj ulliri – Fuqia e dyfishte sheruese

Dafina eshte nje erez, lavdia e se ciles nuk shuhet kurre. Me plote te drejte gjethet e saj kane simbolin e lavdise dhe vleresohen ane e mbane botes. Gjethet e dafines kane perdorim kryesor ne kuzhine, por ato kane fuqi jashtezakonisht te medha sheruese. E kur keto fuqi bashkohen me vlerat e vajit te ullirit, […]

10 mije makina ne site – Kontroll i dyfishte per kolaudimin

Duke nisur nga dita e hënë, të gjitha automjetet do të kalojnë në skanerin e task-forcës së transportit rrugor së bashku me policinë rrugore, sipas njoftimit të publikuar në faqen zyrtare. Ne njoftim thuhet gjithashtu se autoritetet kanë evidentuar rreth 10 mijë automjete të cilat qarkullojnë  pa certifikatën e kontrollit teknik në bazë të analizës […]