Mediat po përjetojnë “shkundjen” e dytë të madhe në tregun e reklamave

Flet Gjergj Kalaja, Drejtor i Departamentit Digital pranë Mediadesk.al Tregu i reklamave në vend, pasi u orientua fillimisht nga printi në online, tashmë po shënon ndryshimin e dytë të madh. Gjergj Kalaja, Drejtor i Departamentit Digital pranë Mediadesk.al, që ka krijuar dhe mirëmban disa nga mediat online më të vizituara në Shqipëri pohon se reklamuesit shqiptarë, […]