Mediat nordike propozojne 25 vende per te vizituar ne Shqiperi, turistet nga Europa Veriore u dyfishuan qe nga 2014

Gjatë 2018-s rreth 212 mijë turistë nga Europa Veriore vizituan Shqipërinë. Numri i tyre, të cilët  kanë zgjedhur si destinacion për të pushuar në Shqipëri, ka qenë në rritje në vitet e fundit. Numri i tyre u dyfishua që nga 2014. Madje disa prej tyre kanë pasur interes për të blerë pasuri të paluajtshme në […]

Mediat po përjetojnë “shkundjen” e dytë të madhe në tregun e reklamave

Flet Gjergj Kalaja, Drejtor i Departamentit Digital pranë Mediadesk.al Tregu i reklamave në vend, pasi u orientua fillimisht nga printi në online, tashmë po shënon ndryshimin e dytë të madh. Gjergj Kalaja, Drejtor i Departamentit Digital pranë Mediadesk.al, që ka krijuar dhe mirëmban disa nga mediat online më të vizituara në Shqipëri pohon se reklamuesit shqiptarë, […]