Hapet Qendra e re e Vizitoreve ne Malin e Dajtit

Është inauguruar ditën e hënë Qendra e re e Vizitorëve në Parkun Kombëtar të Dajtit. Sipas ministrit të Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi, kjo është qendra e shtatë e në vend, e cila jo vetëm do të shërbejë si një pikë informacioni, por edhe si një mundësi e shtuar për rritjen e turizmit. “Inaugurojmë qendrën […]