Vetite e paçmuara te çajit jeshil

Çaji jeshil është më shumë sesa thjesht një pije. Mund të konsiderohet si një ilaç natyral i vërtetë. Japonezët e Japonisë e njohin atë mirë dhe e kanë përdorur atë për shekuj për shkak të vetive të dobishme, të cilat me kalimin e viteve kanë marrë gjithnjë e më shumë konfirmime nga shkenca, thuhet në […]

Perfitimet shendetesore te limonit jeshil

Shpesh përdoret për të shtuar pak shije  agrumeve ose disa ushqimeve, megjithatë, ka shumë më tepër se sa kaq që duhet të dini rreth lime. Ka një numër përfitimesh shëndetësore që lidhen me këtë fryt të vogël. I përdorur prej shekujsh për të trajtuar sëmundje të ndryshme, shumë njerëz mbështeten në lime për të zbutur […]