Siguria ne Lushnje/ Këshilli Vendor i Sigurisë Publike zhvillon takimin e radhës

Ditën e sotme në sallën e Këshillit Bashkiak Lushjne u zhvillua takimi i radhës i “Këshillit Vendor për Sigurinë Publike”.  KVSP ka si qëllim vënien në lëvizje të të gjithë aktorëve vendorë për të trajtuar së bashku çështjet që lidhen me kriminalitetin, dhunën në familje si dhe çështje të tjera që lidhen me sigurinë publike. […]

Lushnje, Keshilli Teknik miraton investimin per linjen kryesore te ujesjellesit

Këshilli Teknik i Agjencisë Kombëtare të Ujësjellës Kanalizime dhe Infrastrukturës së Mbetjeve shqyrtoi dhe miratoi investimin për linjën e dërgimit të ujësjellësit të Lushnjës gizë sferoidale rreth 5.64 Km. Ky investim në linjën kryesore të ujësjellësit të Lushnjës do të kryhet paralelisht me investimin e nisur në ujësjellës në kuadër të Programit Infrastruktura Bashkiake III-IV, […]

Konsituohet Keshilli Bashkiak ne Lushnje

Diten e sotme ne ambjentetet e Bashkise Lushnje eshte zhvilluar konstituimi i Keshillit te ri Bashkiak te dale nga zgjedhjet e 30 qershorit si eshte kryer betimi i Kryetarit te Bashkise z. Fatos Tushe. Ne procesin e konstituimit mori pjese kreu i Kuvendit te Shqiperise dhe deputeti i qarkut Fier, Gramoz Ruçi si dhe deputetet […]