Mandarinat Kineze (KumQuat)

Mandarinat Kineze (KumQuat) gjenden në treg deri në fund të pranverës dhe përbën një ushqim interesant dhe mjaft të ushqyeshëm. Edhe pse shijojnë si çdo frut tjetër i kategorisë së agrumeve, mandarinat kineze janë të njohura për mënyrën se si mund të konsumohen. Avantazhi i saj është konsumi i frutit bashkë me lëkurën, ku ndodhen […]